Bloglines

miercuri, 28 aprilie 2010

Viata parlamentara...cu sange in ea!

Lume,lume, soro lume! Uitatu-m-am la stiri si... vezi. Bataie in parlament.
M-am gudurat tembel (ca orice roman responsabil de votul dat unui lachi ce-l reprezinta in parliament) si deja faceam cote. Nu am votat la alegerile parlametare, pe vremea aia inca mai eram plecat undeva la nord de "lumea civilizata" asa ca ma vedeam arbitru. Si cand colo...CACAO!
Taca fraiere!
Bataie era dar nu la noi, ci in Rada Ukraineana, bardak (cum vine un inceput de injuratura din mai la est). Nu se certau pe pensii, salarii, privilegii ci pe flota de pescuit submarine a fostei URSS (actualmente in port la Sevastopol, in Crimeea, adica pe vechia Coasta de Azur a Sovietistanului). Aia se bateau pe un principiu, neatarnarea lor fata de Rusia. Si la ei fura (Bratava e un termen comun intregii lumi ex sovietice) si la ei este saracie (muuult mai mare ca la noi) dar inca te mai bati pentru ceva, pentru ceea ce consideri ca e directia pe care tara ta trebuie sa o apuce.
La Bucuresti...floricele, pasarele, albinute si mielusei sarind linistiti peste gardute in timp ce Mos Ene vine in sedinte sa discute legea educatiei. Frumos! Pasnic.
Oare de ce au impresia ca ii uraste populatia? Habar n'am!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu