Bloglines

luni, 19 aprilie 2010

Sugestii pentru iesirea din criza.

De cand mult prea stimatul, onorabilul si censtitul nostru govern a hotarat sa ia exemplarele sale masuri anti-criza. De cand prezidentul republicii malgase Romania si-a demonstrat echidistanta-i exemplara in fata ispitelor si grupurilor de interese, aceasta echidistanta ce l-a transformat intr-un arbitru international mai ceva ca Porumboiu. Am hotarat si eu, umilul cetatean, sa propun o solutie pentru a atrage bani la buget mai ceva ca nurii Nicoletei Luciu.
Taxa pe ipocrizie!
Da...un impozit progresiv, cu cat mananci mai mult dulce turcesc cu atat platesti mai mult. Un fel de taxa pe fast food. EEEEEE??!!!!! Se vede cine a luat mentiunea intai in generala?!!!!
Baiul este ca....prostia e variabila. Adica cand esti prost, cand esti destept. Fluctuatii de amperaj ale iq-ului. Asa ca la prostie nu poti decat sa dai amenzi. Pui radarul (tot are garda radare noi) si pac, ii sari in fata, prostului! Amenda, nenicule! Amenda pentru depasirea limitei de stupiditate legala. Bineinteles ca pentru prostie galopanta se poate merge pana la retinerea dreptului de a mai iesi din casa nesupravegheat, dar sa fim seriosi. Toti suntem "un pic cam prosti, un pic cam prosti. Nu foarte muult."
Ehe! Da' la ipocrizie.....aci e la fara numar! Numai cat dau drumul la televizor si jap, jap am colectat de-un medic. Zici ca nu-i asa?! Cati tarani flausati se dau critici de teatru absurd pe sticla?! La nasul cator carnatari pe centimetru patrat trebuie sa te sui cu scara ca sa te trateze si ei cu un muc? Pai, mai tatuc....la stiri sunt mai multe coarde decat in toata fizichia teoretica reunificata, si la fel ca si coardele fizice si cele de la televizor tot zero valoare intrinseca au. De ce sa nu il taxam pe trombonist, atunci?! Simplu! Mananci usturoi cu Menthos? Platesti un pol! Bagi lupusinfabulisme? Pai esti greu, tataie, asa ca marca banul la buget sa aiba si Vladescu orgasm la pusculita. Cu politicosii e mai mare baiul, ca astia ar trebui sa aiba langa pat un taxator. Respira...plateste. Dar la ei putem sa le dam posibilitate unor rambursari pe ipocrizie reinvestita (pana la urma omul isi castiga si el existenta prin ipocrizie. Cum sa-i iei bucatica lui de ciolanas de la gura? Mandatelul lui?)
Da' pana la urma zic eu....tot nu e bine! Nu, moncher!
Pentru ca iesirea din criza se produce numai in momentul cand omul cheltuieste.
Si daca ipocrizia e impozitata, cum ii vom mai revarsa noi nesfarsitele-i daruri asupra semenilor nostri?!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu