Bloglines

vineri, 17 august 2012

Masturbatio in integrum

"Ce epoca traim!" A zis inchizand pantecul fertil al femeii sale asa cum  ar fi inchis o carte.
  Cerul cobora pufos si vanat de parca un cioban prea beat a ratat muntele in timpul transhumantei si s-a suit la ceruri cu tot cu oile lui murdare. Era atat de sexual  bronzata femeia lui, ca un vampir cu zeci de sori artificiali in sicriu. 
"Nu ma vrei?" l-a intrebat cu o voce supusa iar sanii ei se inaltau antigravitational de sub sutienul   fastuos. 
 Ce zambet avea ciobanul cu turma sa cereasca! Fuma o tigara aprinsa de la soare. Uitase chibritele acasa. La noapte poate coboara si Dumnezeu la o tigara. Poate El are un foc de pomana.
  Femeia perfecta pleca. Era atat de perfecta incat realitatea se distorsiona rusinoasa in fata ei. 
 El isi arunca lautari pe masa, apoi plasticul aurit pe care scria VISA si la final isi arunca si prietenii tot acolo dar ei cazura pe jos si s-au facut tandari. 
"Asta e! Am sa-mi gasesc altii" a zis in timp ce-si numara amintirile de pe podea. Pierduse cateva...Ciobanul il privea. Nu avea nici un gand sa plece mai departe iar turma se cobora pe povarnisurile unui vant de vara.
  Lumea se scurgea prin fereastra camerei. Sarea din Anglia in Franta apoi in Arabia si Nepal...ce lume plictisitoare. La sala avea milioane de corpuri perfecte. Dar el nu era acolo! Si-ar fi luat un corp de schimb care sa umple adidasii lui cei noi. Cei ce te fac sa crezi ca alergi in talpile goale. Acum corpul lui ar fi avut ceva de facut.... Aprinde-te intr-o tigara. si-a spus. Dar care? Ce cancer ma reprezinta? 
 La fereastra camerei il cauta fericirea. Batea in sticla dar el era prin  bucatarie iar ciobanul ala prost a  atatat cainii pe ea." Lumea s-a stins! " si-a zis atunci cand a venit si si-a vazut fereastra opacizata. 
  Dintr-o carte inchisa se revarsau milioane de idei. I-ar fi umplut camera pana ce l-ar fi inecat  apoi ar fi spart fereastra si s-ar fi revarsat pierzandu-se in lume. A lasat cartea inchisa. 
"Vreau ceva real!" a zis in timp ce privea fructele sculptate in corn  de figider. De pe acoperis rasunau talangi minuscule iar berbecii se izbeau in ceruri. " E doar o transhumanta si-a spus." si s-a intins pe o pajiste inflorita ce emana de la  fantana din baie.
 Ciobanul isi strangea turma, deja pacusera bucata aia de cer si lasasera masline lucitoare peste tot.
"In ce epoca  traim!" exclama el aprinzand realitatea. 
  Ciobanul fuma. Se intalnise cu Dumnezeu si-i daduse o duzina de chibrite pe o kila de branza.
"Si asa e numai aracet, branza asta!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu